Fogyás SVT-vel

Fogyásnapló jóban rosszban

Túlélőnap. Hát még a holnapi...

2017. január 10. 19:33 - Wailele

A mai napom elég sz@r volt, így konkrétan.

Sajnos csak most, este hétre fogtam fel, hogy persze. Mert fogyok. Ez sajnos egy visszatérő mintázat a fogyókúráimban. Amint elkezd jól menni, mindig van valami műbalhé valakivel, aki közel áll hozzám. DE MINDIG! És akkor persze megrogyok, és jól bezabálok. 

Haha, csakhogy ez már rég nem így működik. Tényleg rég, már mondhatni évek óta. Felismertem, konstatálom, és nem foglalkozom vele többet. Igen, rossz napom volt, és igen, megfordult a fejemben, hogy de jó volna enni legalább egy jót, de még csak fel se merült, hogy valóban megtegyem. Szóval bocsi, ez most nem jött be! (Akár le is lehetne állni...)

Fáj a lábam. Telente néha a bal vádlimban begörcsöl (begyullad?) az egyik pici, 2-3 cm hosszú izmocska. Ez aztán úgy összeránt más izmokat is, hogy végül alig tudok leguggolni. Dolgozom rajta.

És ma egy hasmenős-hányós vírus is elért - legalábbis ugyanúgy csikart a hasam, mint az utóbbi két alkalommal. Csak hát ez már a harmadik, tehát számíthatok az előzők miatt kialakult viszonylagos védettségre, meg aztán eszem is a puccos vitaminomat már hatodik napja. Úgyhogy úgy tervezem, ennyi volt.

Ma emeltem a hasprogramot 16/16/16-ra. Hát csak így apránként :P

Ja, mérés volt ma:

Súly 72,7 kg
Mellbőség 99
Derékbőség 90,5
Csípőbőség 105,5
Combkerület 57
Összesen 352

 

Örültem neki, mert bár a súlyom több 10 dekával, mint legutóbb, viszont a centi minden értékénél ha nagyon akarom, lehetett volna fél centivel kevesebbet írni, a testzsír, a víz és az izom értékei látványosan javultak. Ja kérem, megint elkezdtem dolgozni, itt a napi egy óra séta :P És a centi így is összesen 5,5 cm fogyás. 

Kíváncsi leszek a pénteki mérésre, de addig túl kell élni a szerdát. (tudod, aranygaluska). Imádkozom, és az összes közelben lévő angyal segítségét kérem majd.

Ja. Kalória 1.630. Szerintem ma már nem lesz több, max esetleg egy tea (20 kalória). Asszem lezuhanyozom, és ágybabújok az új könyvemmel, legyen hamar vége ennek a napnak.

Keveset iszom. Úgy értem, igazából nem, a 2 liter alsóhangon megvan minden nap, de az kevés. Pedig ma se lesz sokkal több, és csak ebéd után álltam neki inni, de majd igyekszem figyelni rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogynimindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr412116327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása