Fogyás SVT-vel

Fogyásnapló jóban rosszban

Karácsony

2016. december 26. 10:21 - Wailele

Az elmúlt két nap a várakozásoknak megfelelően telt. Tegnap volt még egy extra egy órányi séta (elmentem Gergő elé), nem nevezném edzésnek, de azért mozgás ez is, egy nem edzésnapon. Ma lehet elcsalom Gergőt megint (nem lesz nehéz), ha azt mondom, az ő tempójában menjünk, na az edzésnek minősül :P

Viszont tegnap megint elgondolkodtam azon, pontosabban rácsodálkoztam újra, mennyire nem a kajáról szólnak már a karácsonyaim.- Úgy értem, igen, az evés szabadságáról szólnak, szóval MINDIG többet eszem, mint kellene, de maga az étkezés, a menü nem nagy ügy.

Egyetlen fogás. Rántott hús (csirkemell!), ami mondjuk tényleg az év nem ünnepi részében majdhogynem tabu, rizs és barackbefőtt. Egyetlen sütemény, az is tányérról evős, szóval ugye szabad enni, de macerás, ki kell menni a konyhába, kivenni a hűtőből, érted... Volt egy tányérnyi linzer, és kész. Na meg az a kis tojáslikőr.  Meg szaloncukor :) Az a jó, hogy Gergő se igényel többet.

A mai nap fogyi szempontjából hasonló lesz, csak rizs helyett lehet, hogy majonézes krumpli lesz, és rántotthús helyett lehet, hogy Gergő pecsenyét szeretne, akkor az lesz. A linzer elfogyott ;). És ha lesz kedvünk abbahagyni a társasozást, akkor lehet, hogy megcsináljuk a tárkonyos csirkelevest. Ha nem, akkor holnap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogynimindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr4012073847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása