Fogyás SVT-vel

Fogyásnapló jóban rosszban

Tervek

2017. március 10. 23:57 - Wailele

Ma nagyon rosszul osztottam el a folyadékbevitelt. Délután 3/4 5-ig talán ha 3 decit ihattam. Persze azóta bepótoltam, de tudjuk, mit jelent ez. Fizetek érte, már érzem. Pedig most, hogy megemeltem a rostbevitelt a reggeli zabpelyhes joghurttal, még jobban kell figyelni rá. Mindegy. Holnap mérés, látszani fog.

Egyébként nem volt nehéz a mai nap, átlagos kaják voltak, nemigen okoz kihívást semmi. Ha egy halvány pillanatra fel is merül bennem olyasmi (gondolat, kép), ami nem volna helyes, rögtön eszembe jut a pesti út, és hogy amíg csak lehet (azaz 24-ig) tartani kell, mert ott nem tudom, hogy fogom megoldani. Viszont ez teljesen más, mint mondjuk a farsang volt. Mert ott eleve édesség és tombolás volt kilátásban, Pesten viszont csak figyelni nem akarok. Tombolásról egyébként se nagyon lehet szó. Se a tanfolyam, se a vonatút hazafelé nem tolerálja a hasmenést :P.

Szóval a mai kalória 1.670 volt, és a hasprogram 31/31/31. Próbálom a lábemeléseket megállás nélkül megcsinálni, ma 22-ig ment. Fekvőtámaszt még mindig nem merek, mert amikor pl. nyújtáskor a kezemre támaszkodom, az még fáj. De különben nem nagyon akadályoz, inkább óvatosságból nem csinálok bizonyos mozdulatokat, nem annyira a fájdalom miatt.

Tele van a fejem a kötéssel. Azt pedig csakis 65 kg alatt körül érdemes fontolgatni. Fonalboltokat hajtok fel Újpesten, csoportokra találok, mintákat bújok és modelleket tervezgetek. Mi is legyen az első, milyen színű, milyen fazonú, egyáltalán hova fogom őket hordani, satöbbi. Ami elsőre eszembe jut, az egy csakrasorozat-mellény. Az praktikus, hasznos, gyönyörű és változatos. A bonprix katalógusból kiszedtem a mérettáblázatot, elég reálisnak látszik, hogy esetleg akár rövidtávú célruhát is lehessen kötni. (Úgy értem, akkor nekiállni a kötésnek, amikor még nem tudok méretet venni magamról, mert addigra akarom befejezni, mikorra lefogyok) De ez nem biztos, hogy fontos, hiszen mire odakerülök, hogy érdemben kössek, már elképzelhető, hogy le is fogytam...

 

Szólj hozzá!
Címkék: fogyás fogyiklub

A bejegyzés trackback címe:

https://fogynimindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr1412328913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása