Fogyás SVT-vel

Fogyásnapló jóban rosszban

Értékelés

2017. január 31. 22:17 - Wailele

Megvolt a mérés, ami egyben a hónapzáró értékelés alapja is. Nem panaszkodhatom, lehetne szebb, de a befektetett munka erre volt elég.

Súly 71, kg
Mellbőség 98,5
Derékbőség 89
Csípőbőség 104
Combkerület 56,5
Összesen 348

 

De inkább mutatom a havi összesítésre alkalmasabb mércémet:

fogyi.jpg

Tulajdonképpen persze nem teljes, hiszen nem a január elsejei értékek látszanak, és a január 30 is még ott volt, de ennek nem lesz túl nagy jelentősége, mikor már mondjuk a 130. napnál járok :).

A lényeg látszik: 27 lépcsőt haladtam felfelé januárban, ez ugye majdnem pont 4 hét, ezalatt 1,8 kg ment le. azaz kevesebb, mint fél kg hetente. Ennek pedig az az oka, hogy iszonyú kevés volt a mozgás. Jó, ennek megvan az oka, nem hibáztatom magam, de a tény attól még tény. Mindössze 8 edzés volt januárban, amit komolyan lehet venni, és tekintve, hogy még az elején vagyok, ezek nagy része még a 20 percet se érte el. Hát kérem, ennél sokkal több kell.

Tehát elégedetlen nem lehetek, ennyi munkával ennyi eredmény nem rossz. De azért szeretnék többet. Rubinababa nagyon inspirál. Ő bezzeg rengeteget mozgott, és majdnem 20 centit fogyott!!!

Így aztán megfogadtam - különös tekintettel arra, hogy a legfőbb kifogásom februárban már nem lesz olyan mérvadó -, hogy mostantól ha nem csinálom meg az esedékes edzést, akkor lefelé húzom a lépcsőt. Bármi legyen is az ok.

Egy másik fogadalmat is tettem, ami sokkal komolyabb és mélyebb, hogy kifecsegjem. De azt mondhatom, hogy inspirálni fog arra, hogy a fogyást sokkal komolyabban vegyem!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogynimindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr4212174124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása